Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (optioneel)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3393 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15 min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 min
Crema batida insuperable
30 Min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3hod.
Salsa Bechamel TM6
15min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24 Std.
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3小时 55 分钟
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Yogur Griego TM6
13 Std.