Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (optioneel)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3393 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa
50min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Carne molida
35min
Stroganoff de res TM6
1hod.
Estofado de res TM6
4 Std.
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Mojo de ajo
15min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4 godz. 25 min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 Std. 30 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min