Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
TM6

Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

4.8 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g de dientes de ajo, pelados
  • 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
  • 70 g de aceite de oliva
  • 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
  • 1 cdita de sal fina, o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
  • 20 de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla, en gajos
  • 1 ½ - 2 cdita de concentrado de caldo de res
    of 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne
  • 1 cdita de paprika (optioneel)
  • 850 - 950 g agua
  • 500 g de papas cambray

Voeding
per 1 porción
Calorieën
3393 kJ / 810 kcal
Eiwitten
40 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
59 g
Verzadigd vet
19 g
Vezels
3.7 g
Natrium
1106 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten