![Adobo con carne Adobo con carne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7EDD3D5E-4310-4435-9307-ADB433F5C941/Derivates/2EFD1E56-4F2C-4DF0-99AE-B8595F153379.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de fruta
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1727.2 kJ / 412.8 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 98 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Bisteces a la mexicana
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Arroz a la mexicana
50 min
Tinga de pollo
30 min
Entomatado de cerdo
1h
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pollo en chile mulato
30 min
Tortitas de pollo en salsa verde
1h
Arroz blanco con verduras
40 min
Salpicón de res
40 min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min