Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g amêijoas, conquilhas ou berbigão
- 3 c. chá de sal
- Água q.b. p/ demolhar
- 1000 g peixe variado (cherne, tamboril, raia, pata roxa, safio, sardinha, salmão)
- 450 g cebola cortada em rodelas
- 80 g pimento verde cortado em rodelas finas
- 80 g pimento vermelho cortado em rodelas finas
- 800 g tomate maduro cortado em rodelas
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 700 g batata cortada em rodelas largas
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 2 cubos de caldo de peixe - 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 10 g coentros
- 10 g salsa
- 5 folhas de hortelã - da - ribeira
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Sopa de peixe alentejana
40min
Caldeirada de peixe
45min
Rancho
2 Std. 45 Min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Orelha de porco de coentrada
1h
Lulas guisadas
50min
Massada de peixe
55min
Feijoada de chocos
45min
Raia com molho de pitau
45min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Arroz de polvo
1h 15min
Polvo à lagareiro
1h 30min