Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Kräuterbutter
5min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
BBQ Rub
10 Min
Sylter-Sahne-Dressing
10 Min
Mojo Amarillo
45 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 Std. 10 Min
Döppekooche
1 godz. 30 min