Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Mehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Labskaus
50 Min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Senfeier
1h 5min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min