Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Schmand
- 200 g Kräuterschmelzkäse
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, zum Bestreuen (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2619 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Aioli, klassisch
10 min.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min.
Mexikaner
5min
Lakritz-Likör
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizzasuppe
40 λεπτ.
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 λεπτ.
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 λεπτ.
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 λεπτ.
Königsberger Eintopf
45min
Senfeier
1h 5 min
Mett-Porree-Suppe
40 λεπτ.
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10 min