Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 3 - 4 Salbeiblätter
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ¼ Kresse-Beet
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Stängel Schnittlauch, in Stücken
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 730 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 dk
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aioli, klassisch
10min
Remoulade
10min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1sa 10 dk
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Sauce Hollandaise
15min
Zaziki
10min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Tomatenbutter
5 dk
Kräuterbutter
10min