![Sauce Hollandaise Sauce Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F861F6EA-4115-4335-B9D6-897B44F007A4/Derivates/08ff1004-1e5b-4a44-82e4-2d0b9f354541.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, in Stücken
- 30 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2500 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Kräuterbutter
5min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Remoulade
10 min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Mayonnaise
5min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Spargelcremesuppe
40 min
Weiße Tomatensuppe
40 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min