Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sementes de abóbora
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo
- 375 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 100 g farinha de centeio
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de alfarroba
1 godz. 35 min