Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 30 g avelã s/ pele
- 160 g farinha tipo 65
- 35 g cacau em pó
- 120 g manteiga
- 55 g açúcar
- 1 ovo
Peras
- 250 g água
- 250 g vinho da Madeira
- 200 g açúcar amarelo
- 1 laranja, só a casca
- 1 limão, só a casca
- 1 vagem de baunilha aberta ao meio
- 300 g pera cortada em quartos, s/ casca e s/ caroços (3 unid. aprox.)
Creme
- 500 g leite
- 100 g açúcar
- 4 gemas de ovo
- 25 g amido de milho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3041 kJ / 726.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 70.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepes de cacau e ovos-moles
9 Std. 15 Min
Tarte de maçã
50 Min
Semifrio marmoreado
4 godz. 20 min
Pêssego com merengue e amêndoa torrada
15min
Pudim de coco com papaia e laranja
4 Std.
Taça dos reis
8 Std.
Tarte de fruta fresca
1 Std.
Semifrio de morango
6 Std.
Pudim de castanhas
1 Std. 30 Min
Tarte de requeijão e amêndoa
50 Min
Torta algarvia
50 Min
Pudim de laranja
5 Std.