Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 30 g avelã s/ pele
- 160 g farinha tipo 65
- 35 g cacau em pó
- 120 g manteiga
- 55 g açúcar
- 1 ovo
Peras
- 250 g água
- 250 g vinho da Madeira
- 200 g açúcar amarelo
- 1 laranja, só a casca
- 1 limão, só a casca
- 1 vagem de baunilha aberta ao meio
- 300 g pera cortada em quartos, s/ casca e s/ caroços (3 unid. aprox.)
Creme
- 500 g leite
- 100 g açúcar
- 4 gemas de ovo
- 25 g amido de milho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3041 kJ / 726.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 70.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Toucinho do céu
1h 50 min
Almendrados
40min
Pudim de queijo de São Jorge
1h 25min
Tarte de arroz-doce
1h 50 min
Tarte de requeijão e amêndoa
50min
Tarte de maçã para principiantes
45min
Sopa dourada
1h 20 min
Blättertorte
2h
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
2h 15min
Doce branco com ameixa
4h
Leite creme de café
15min
Pudim abade de Priscos
2h 15min