Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 424 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 37.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16u. 15min
Pão de centeio e banha
16u. 10min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão duplo de centeio e espelta
Keine Bewertungen
Pão de leitelho
18 godz.
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min