Pão de mistura de centeio sem levedura

Pão de mistura de centeio sem levedura

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 15u. 45min
1 Receita completa

Ingrediënten

Massa-mãe de centeio
  • água
    260 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    20 g
  • farinha de centeio tipo 130
    200 g
Massa demolhada a frio
  • pão ralado
    50 g
  • água
    100 g
Massa principal
  • sementes de erva-doce inteiras
    2 c. chá de
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    80 g
  • farinha tipo 65
    200 g
  • farinha de centeio tipo 130
    150 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • mistura de especiarias p/ pão
    2 - 3 c. chá de
  • azeite
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Receita completa

Eiwitten 59 g
Calorieën 8705 kJ / 2210 kcal
Vetten 8 g
Vezels 37.8 g
Koolhydraten 424 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...