Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 489.5 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 4851.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15h
Pão rústico
2h
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Nenhuma avaliação
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de especiarias
Nenhuma avaliação
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min