Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mix p/ pão
- 250 g espelta em grão
- 50 g trigo sarraceno
- 200 g farinha tipo 65
- 10 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 30 g sementes de papoila
Pão
- 400 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de leitelho
18 godz.
Pão de lavrador
16h 15 min
Pão de centeio e aveia
1h 30min