Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mix p/ pão
- 250 g espelta em grão
- 50 g trigo sarraceno
- 200 g farinha tipo 65
- 10 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 30 g sementes de papoila
Pão
- 400 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com sementes e aveia
5h 30 min.
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão rústico
2h
Pão sem glúten
3 godz. 20 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min