Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 125 g figo seco
- 50 g amêndoa
- 75 g bolacha Maria
- 50 g manteiga
Recheio
- 100 g amêndoa s/ pele
- 3 ovos
- 100 g açúcar
- 75 g manteiga
- 100 g doce de gila
- 50 g farinha de alfarroba
- 15 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de canela em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1883 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Bolo-rei conventual
3h
Bolo de maçã e noz
1h 5min
Bolo de alfarroba
50 min
Tarte de requeijão
35 Min
Cobler de fruta da época
1 Std. 15 Min
Tarte de requeijão e canela
1 Std.
Bolo de abóbora com recheio de chocolate
1 godz. 20 min
Crumble de amêndoa e pera
35 Min
Tarte de grão e coco
45 Min
Crumble de amêndoa com pera
50 min
Cheesecake de mirtilos
5h
Tarte de abóbora
1hod. 35min