Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo emmental
- 1000 g camarão c/ casca
- 1500 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 20 g azeite
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 8 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado
- 350 g farinha tipo 65
- Pimenta q.b.
- 170 g manteiga semicongelada, cortada em cubos pequenos
- 100 g manteiga
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 1000 g leite
- 150 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2637 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Tarte de pera bêbeda
1 Std. 10 Min
Torta de café
2 Std. 30 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Cristas de galo
2h
Cheesecake de tomate
8 Std.
Empadão de pato com alheira
1h 50min
Barriga de porco assada com pera e cebola
12 godz.
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Pudim de bacalhau
2h
Bacalhau com “natas”
50 Min