Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo emmental
- 1000 g camarão c/ casca
- 1500 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 20 g azeite
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 8 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado
- 350 g farinha tipo 65
- Pimenta q.b.
- 170 g manteiga semicongelada, cortada em cubos pequenos
- 100 g manteiga
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 1000 g leite
- 150 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2637 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2h 15min
Empada de caça
48 Std.
Abóbora com risoto
1h 5min
Pastéis de bacalhau
45min
Tarte de camarão e ervilhas
1h 10min
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Soufflé de atum
1h 15min
Empadas de carne de porco
2h 5min
Pastéis de massa tenra
3h
Rissóis de polvo
1h 30min
Croquetes de camarão
2h 30min
Filhós
1h