Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 160.9 g
- Verzadigd vet
- 97.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1806 mg
Alternatieve recepten
Salsa soubise (Espesar)
30 min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2 godz. 20 min
Langostinos al estragón con mantequilla de lima
15min
Salsa holandesa
15min
Salsa bearnesa
15min
Bogavante en salsa Newburg
1 godz. 15 min
Salsa Chorón (Espesar)
20 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Fondue de carne (borgoña)
1 godz.
Salsa a la pimienta
20 min