![Gnocchi à l'amatriciana Gnocchi à l'amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1D35807-20BC-4D81-93F4-013E26177A04/Derivates/c3840d09-07df-44a6-ba1b-d13d15e8acbd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'oignon rouge
- 40 g de speck, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de tomates concassées en conserve
- 75 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de gnocchi
- 40 g de Pecorino Romano, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min
Pâtes au gorgonzola
40min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 Min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Pâtes à la norma
1 Std. 45 Min
Pipe rigate gratinés
1 Std.
Gnocchis à la carbonara
15min