Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
of 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
of perejil fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 2.65 g
- Koolhydraten
- 9.41 g
- Vetten
- 22.17 g
Alternatieve recepten
Crema de espárragos blancos
25 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1sa 30 dk
Crema de champiñones
20 Min
Crema de guisantes
30 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 dk
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1sa 30 dk
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de calabacín
25 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Crema de boletus
1h 35min