Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacciucco
1sa 20 dk
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1sa 30 dk
Salsa fagioli e feta
10min
Zuppa primaverile
40 min
Jambon persillé
2sa
Pane di segale vallesano
10 Std.
Paté ai due salmoni
1h
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2sa
Funghetti sott'olio
721 Std.
Baklava
1sa 30 dk
Pesto rosso
15 min