Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 100 g Buchweizen
- 200 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ¼ TL Zucker
- 40 g Mehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Paprikaragout und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl und mehr zum Braten
- 300 g rote Paprika, in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Zucker
- 1 EL Petersilie, getrocknet
- 100 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilzza
1 Std. 20 Min
Zitronenschnecken
3 Std. 30 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2h
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Kräuter-Pancakes
15min
Perlgraupenrisotto
1 Std.
Pizza Greco
1 Std. 20 Min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min