Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla morada, en gajos (1 cm)
- 120 - 150 g de zanahoria pelada y en rebanadas (0.5 cm)
- 50 - 70 g de rama de apio, en rebanadas (0.5 cm)
- 80 g de vino tinto
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 4 piezas de cachete de cerdo (aprox. 150 g c/u)
- agua, para sumergir las bolsas
- 2 cdita de romero fresco, solamente las hojas
- 1300 g agua (aprox.), asegúrse que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Concentrado de caldo de carne
45 min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Echalots dorados 250 g
25min
Barras de chocolate
6h 10min
Manzanas ralladas (350-600 g)
10min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Echalots dorados 350 g
25min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Filete Wellington
2h 10 min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Mantequilla de ajo y perejil
2h 10 min