Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- de aceite de coco
- 160 g de frutos secos variados (avellanas, almendras, nueces, etc.)
- 240 g de dátiles sin hueso
- 70 g de copos de avena
- 60 g de aceite de coco y un poco más para engrasar
- 4 hojas de gelatina
- 450 - 500 g de frambuesas
- 40 g de zumo de limón
- 400 g de queso mascarpone
- 16 hojas de menta fresca
- 8 ramilletes de grosellas rojas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2327 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 24.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de castañas y chocolate
1h 15 min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Merengue suizo
10 min
Fardelejos (La Rioja)
30min
Tartaletas de arándanos con franchipán
1h 30min
Mini eclairs de frambuesa
3h
Tarta rústica de frutas para dos
1h
Milhojas de dulce de leche
3h
Cheesecake de chocolate con merengue
3 godz. 35 min
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4 Std. 10 Min
Galletas bretonas (sin azúcar)
1h
Merengue con agua
15min