Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3657 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 72.2 g
- Verzadigd vet
- 42.9 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 50.4 mg
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Glaseado blanco
5min
Almíbar básico
10min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Crema de mantequilla
5min
Baño de chocolate
5min
Masa choux
2 Std.
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Ganache de chocolate
1h 10min
Masa sablé
1 Std. 50 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min