Apparaten en Accessoires
Masa choux
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
18 unidades
Ingrediënten
-
150 g de agua
-
80 g de mantequilla en trozos
-
1 pellizco de sal
-
2 cucharaditas de azúcar (optioneel) (10 g)
-
120 g de harina de repostería
-
3 huevos (M)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
2 g
Calorieën
300 kJ /
72 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tarta Saint-Honoré
3u.
Almíbar básico
10min
Ganache de chocolate
1u. 10min
Crema pastelera
10min
Merengue suizo
10min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Profiteroles
2u.
Crema de mantequilla
5min
Glaseado blanco
5min
Petisús (éclairs)
1u. 50min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2u. 35min
Brazo de gitano
3u.