Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
of 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 58984.3 mg
Alternatieve recepten
Foie de pato
33 Std.
Kétchup
1 Std.
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 Min
Caldo base
55 Min
Yogur natural
14hod.
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Concentrado de caldo de verduras
45 Min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3 Std.
Concentrado de caldo de pescado
30 Min
Mantequilla y suero de leche
20 Min
Roux
10 Min
Azúcar de vainilla
72ωρ.