Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g perna de frango s/ pele e s/ osso e s/ nervos cortada em pedaços
- 200 g mistura de legumes (ex.: talo de aipo, alho, cebola, alho-francês) cortados em pedaços se necessário
- 4 pés de mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: alecrim, tomilho, salsa), só as folhas
- 150 g sal grosso
-
100
g vinho branco
of 100 g água - 1 folha de louro
- 1 cravinho
- 5 sementes de coentros (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 14717.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de legumes
45min
Pão de forma sem côdea
2h
Doce de morango
55min
Caldo de carne
40min
Manteiga
10min
Caldo de carne sólido
3 Std.
Caldo de galinha - TM5
1h 5min
Carcaças
1 Std. 40 Min
Técnica Penne
Geen beoordelingen
Peixe à putanesca
30min
Doce de aproveitamentos
35min
Cavala à tanoeiro - TM5
55min