Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porzioni di impasto
- 235 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 3 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina di grano + q.b. per la lavorazione
- 100 g di farina di farro bianca
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- 40 g di strutto
Soluzione alcalina e finitura
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 50 g di acqua bollente
- sale grosso (ad es. salgemma), per cospargere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brezel
1h 50 min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6sa 40 dk
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Pasta choux
2 Std.
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Soufflé al cioccolato
Geen beoordelingen
Hamburger di tacchino
1h 25min
Crema catalana
40 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min