Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Profiteroles en pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre (10 g)
- 120 g de farine
- 3 œufs (moyens)
Sauce au chocolat et finition
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- crème glacée, vanille, faite maison ou achetée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 Std. 50 Min
Pâte à choux
2h
Meringue
10 min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Ravioles à la courgette et au poulet
1h 10min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3 Std.
Crème fouettée
10 min
Glace à la vanille
12 Std.
Blinis
1h
Veau à la sauce au thon
13u.
Truffes au moka
30 min