Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Profiteroles en pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre (10 g)
- 120 g de farine
- 3 œufs (moyens)
Sauce au chocolat et finition
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- crème glacée, vanille, faite maison ou achetée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au citron
12 Std. 30 Min
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Glace à la vanille
12h
Merveilles
1 Std. 10 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Glace à la réglisse
8 Std. 30 Min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Glace vanille au caramel salé
14h
Pâte à choux
2h
Mousse au chocolat à l'orange
2 Std. 20 Min
Tarte meringuée au citron
2 Std. 30 Min