Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée et sans nerfs (500 g au total), coupée en morceaux
- 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), coupés en morceaux
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (romarin, thym, persil par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
- 100 g de vin blanc
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fond de légumes (végane)
30 min
Fond de légumes
45 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40 min
Fond de viande
3h
Fond de viande
45 min
Sucre vanillé
72 godz.
Fond de volaille
45 min
Sauce ketchup
1h 10min
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Céleri rémoulade
10min
Pâte feuilletée express
2h