Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée et sans nerfs (500 g au total), coupée en morceaux
- 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), coupés en morceaux
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (romarin, thym, persil par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
- 100 g de vin blanc
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Les beurres aromatisés
24 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Pâtes fraîches
1 Std.
Gomasio
5 Min
Sucre vanillé
72 Std.
Fond de légumes
45 Min
Le beurre clarifié
20 Min
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Fond de viande
45 Min
Fond de volaille
45 Min
Fond de légumes
45 Min