Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 200 g passierte Tomaten
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- 100 g Weinbrand (z. B. Metaxa)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Schweinefilet, à ca. 400 g, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 3 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 35 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Paprika-Rahm-Sauce und Salbei-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30 min
Würstchen-Gulasch
35 min
Gyros-Auflauf
1h 20min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10 min
Hähnchenbrust Metaxa
1h
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 min
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.