Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Kasseler Gulasch
40min
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30min
Malzbier-Bolognese
2h
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Schnitzeltopf mit Gnocchi
1h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Krustenbraten mit Malzsauce
2u. 40min
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30min