Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cevapcici
- 2 TL frischer Oregano, Blättchen abgezupft
- 3 - 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Faschiertes (vom Lamm), siehe Tipp
- 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein)
- 100 g Semmelbrösel
- 2 Eier
- 50 g Ajvar, mittelscharf
- 2 - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Djuvec-Reis
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 rote Paprikaschote (ca. 100 g), in Stücken
- 20 g Butter
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Paradeiser (ca. 100 g)
- 20 g Olivenöl
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 100 g Ajvar, mittelscharf
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 3 - 4 EL Olivenöl
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2915 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Krustenbraten mit Malzsauce
2ωρ. 40 λεπτ.
Semmelknödel
50 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10min
Tzatziki
20min
Sauce Ungarischer Art
30 min
Djuvec-Reis
1 Std.
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h