Apparaten en Accessoires
Sabayon
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1u.
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1u. 45min
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45min
Flan d'asperges enroulé de sole
1u.
Sauce béarnaise
20min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon classique
15min
Sauce orange-curry
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
Geen beoordelingen