Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
- 250 g mąki pszennej
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- ½ łyżeczki soli
Nadzienie
- 150 g pora, pokrojonego w 2-3 mm plastry
- 20 g masła
- 200 g kurek, świeżych, oczyszczonych
- 1 - 1 ¼ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 3 jajka
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- opakowanie sera camembert (120 g), pokrojonego na 12 trójkątnych kawałków
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3179.2 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 31.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1049.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta z botwinką i serem feta
1h 45min
Quiche ze szparagami
1h 35min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1 Std. 40 Min
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2 Std. 30 Min
Tort porowy
1sa 30 dk
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 Std. 20 Min
Quiche z pomidorkami koktajlowymi
1h 45min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3h
Tarta z serem pleśniowym
1h 35min
Tarta z kurczakiem
1h 55min
Tarta z dynią
1 Std. 40 Min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1 Std. 40 Min