![Geröstete Leber Geröstete Leber](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D25F5260-BC46-46FE-96FB-A0BDE63A1346/Derivates/13DEEAAB-36D4-46B1-8F93-B962704892D7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
of Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Coq au vin
3 Std.
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Fiakergulasch
2h 15min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min