Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- vegane Margarine zum Einfetten
- 450 g Sojadrink
- 20 g Weißweinessig, vegan
- 120 g Öl
- 200 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 320 g Mehl
- 40 g Speisestärke
- 3 TL Backpulver
- 1 ½ TL Natron
Creme und Fertigstellung
- 600 g Sahnealternative aus Soja zum Aufschlagen (z. B. Soy Whip von Soyatoo), gekühlt (siehe Tipp)
- 3 Pck. Sahnesteif, vegan
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Wild-Preiselbeeren aus dem Glas
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Vegane Quarkbällchen
1 Std. 15 Min
Veganes Baklava
2h 40min
Vegane Donauwellen
4 Std. 15 Min
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Vegane Mandeltorte
9 Std. 30 Min
Mohnschnecken (vegan)
1 Std. 10 Min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 Std.
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane Eierspeise
10min
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35 Min
Veganer Marmorkuchen
1 Std. 20 Min