Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g d'huile végétale
of 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Rissoler 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g d'oignons
20 Min
Chocolat chaud
10min
Cuisson des œufs
20 Min