Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried haricot beans (see tip)
- water, for soaking
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 57.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Falafel
24 godz.
Spinach Fatayers
2 godz.
Rye Flatbreads
2h 10min
Millet
45 Min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Mint Courgettes
30min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Bulgur Wheat
35 Min