Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried haricot beans (see tip)
- water, for soaking
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 57.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Millet
1 Std. 40 Min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Multiseed Bread
2 Std.
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Houmous
13 Std. 30 Min