Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried haricot beans (see tip)
- water, for soaking
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 57.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hemp Milk
10min
Cream of chard soup
35 min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Spinach Fatayers
2 Std.
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 Std. 10 Min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Falafel
24 Std.