Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g cuscuz
- 1000 g água
- 50 g azeite
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 600 g curgete cortada em pedaços
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 300 g milho cozido escorrido
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 800 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de orégãos
- 2 folhas de louro
- 150 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1300 g feijão-preto cozido escorrido
- Hortelã picada q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1865.7 kJ / 445.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 82.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 14.1 g
- Natrium
- 353.3 mg
Alternatieve recepten
Tofu com caril katsu vegan
1 Std.
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 godz. 30 min
Caril de batata-doce
30 Min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25 Min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1 godz. 5 min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 godz. 25 min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Tacos de lentilhas
1 Std.
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 min
Tofu de coentrada
20 Min
Feijoada vegetariana
1 godz. 20 min