Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batatas
- 2000 g batata cortada em rodelas
- 2 c. sopa de azeite
- 1 ramo de alecrim
- Água q.b.
Pão ralado
- 200 g sobras de pão
- 50 g azeite
- 80 g azeitonas pretas
Cebolada de bacalhau
- 30 g coentros
- 1000 g cebola cortada em pedaços
- 100 g azeite
- 2000 g bacalhau demolhado e desfiado
Esparregado de brócolos
- 1000 g brócolos, só os raminhos
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1 c. sopa de farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2472.1 kJ / 590.9 kcal
- Eiwitten
- 75.6 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 8054.7 mg
Alternatieve recepten
Empadão de peixe
1h
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Puré de batata e legumes
40min
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1j 25 menit
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Tarte com base crocante de arroz
1h 45min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 godz. 30 min
Peixe escondido da horta
1h 20min
Tarte de bacalhau e brócolos
1 godz. 10 min
Lasanha de curgete e bacalhau
1h