Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g feijão-verde cortado em juliana
- 1 farinheira picada com um garfo
- 50 g toucinho cortado em cubos
- 300 g batata cortada em pedaços
- 170 g curgete cortada em pedaços
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 1 ramo de hortelã
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1009.9 kJ / 241.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 185.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Caldo-verde com couve-flor
30min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45min
Sopa de alho-francês
40min
Creme de couve-flor
45min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Sopa de agrião com ovo cozido
45min
Caldo-verde sem batata
35min
Creme de curgete
40min
Creme de alface com camarão
50 Min
Crème au Moulin Vert
40min