Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g wody, gorącej
- 10 g żelatyny w proszku
- 250 g wędzonego łososia, w plastrach
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 400 g sera ricotta
- 10 liści bazylii, świeżej
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 819.9 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 490.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Przystawka z melona i krewetek
30 Min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 Std.
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 Min
Tatar ze śledzia
10min
Pasztet z dorsza
1h 10 min
Tatar z łososia
10min
Dip z łososia z koperkiem
10min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 Min
Wytrawne serniczki z łososiem
4h 15min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5h
Tatar
45min