Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'abricots secs dénoyautés, détaillés en dés
- 90 g de pruneaux dénoyautés, détaillés en dés
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 140 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 130 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de lait
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2630 kJ / 630.4 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 40.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasteras aux pommes
25min
Gâteau pomme-raisin
1u. 15min
Cake au citron vert
1h
Gâteau à l'orange
1h
Couronne à la pomme et au citron
50min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Les financiers aux canneberges
35min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55min
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
25min
Gâteau de rêve danois
1h
Gâteau cœur à l'ananas
45min
Cake mi-figue mi-raisin
55min