Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pieza de chile guajillo, sin semillas ni tallo
- 2 piezas de dientes de ajo, pelado
- 2 piezas de jitomate, en cuatros
- 200 g de cebolla blanca, en cuatros
- 500 g de setas, en cuatros
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de espinacas baby frescas
- 10 hojas de epazote
- 1 pieza cubo de caldo de verduras
- 200 g de granos de elote
- 6 hojas de laurel frescas
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 769 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 726 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Sopa de nopales y huevo hilado
50 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Pancita de hongos
1 Std.
Sopa de verdolagas
50 min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de nopales
45 Min