Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 900 g de agua
- 50 g de chile ancho, sin tallo ni semillas
- 50 g de chile guajillo, sin tallo ni semillas
- 10 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cda de orégano seco
- 7 hojas de laurel, secas
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de pimienta gorda
Pescado en adobo
- 235 g de mayonesa
- 700 g de agua
- 1000 g de filetes de pescado blanco, sin piel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2772 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barbacoa Tex-Mex
2h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado a la talla
40 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Pollo en salsa verde con nopales
40 Min
Pollo al cilantro
35min
Picadillo con rajas
25 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min