Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 2 ząbki czosnku
- 100 g sake, japońskiego (patrz wskazówka)
- 100 g sosu sojowego
- 100 g mirinu (patrz wskazówka)
- 60 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2901.5 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 5590 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry z kurczaka (Koththu roti)
1h 5min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15min
Wieprzowina stir-fry z warzywami
1h 20min
Satay z sosem orzechowym
1 Std. 55 Min
Maślany kurczak (Butter chicken)
1 Std.
Jiaozi z wołowiną i porem
1 Std. 30 Min
Wolno gotowane koreańskie żeberka i fajitas (z osłoną noża miksującego)
4u. 10min
Udka z kurczaka teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
2h
Dymny sos whisky
20 Min
Marynata teriyaki
15min
Wołowina teriyaki z ryżem
1h 50min
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4h 30min