Apparaten en Accessoires
Cashew-Vanille-Joghurt
Voorbereiding 20min
Totaal 16u.
8 Gläser
Ingrediënten
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
40 - 60 g AgavensirupAhornsirup40 - 60 g
-
½ TL Agar-Agar, (für 0,5 l)Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
30 g ZitronensaftZitronensäure1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Glas
Eiwitten
5 g
Calorieën
712 kJ /
170 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Joghurt
8 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Dunkles Mandelmus
2u. 40min
Kokosjoghurt (vegan)
12u. 25min
Weißes Mandelmus
1u. 5min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe (vegan)
10min
Cashewsahne
5min
Cremiger Haferdrink
10min
Haselnussmus
1u. 30min
Mandeldrink
20min
Cashew-Joghurt
12u. 10min
Veganer Sauerrahm
10u. 15min
Mandeldrink
6u. 10min
Haselnussaufstrich
8u. 5min