Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g bochechas de porco
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- ½ ramo de alecrim
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 3 cravinhos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 150 g polpa de tomate
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3923 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco
9h 10min
Ossobuco
5h 15 min
Guisado de vitela em slow cooking
2 Std. 10 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 godz. 20 min
Nacos de vitela no pão
6 godz. 30 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Burras em vinho tinto
12sa 55 dk
Recheio de porco lento
5h 30 min
Menu: Puré de legumes com almôndegas de frango e uvas e maçãs a vapor
1h 10min
Rabo de boi
16 Std.
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 Std.