Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Salz
-
400
g Forellenfilet, frisch, ohne Haut
of 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut - 200 g Erbsen, TK
- 240 g Nudeln, z. B. Penne Rigate (10 Minuten Garzeit)
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, gesalzen, abgespült
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 350 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt (je nach Größe der Tomaten)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen (optional)
- 10 g Zitronensaft (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 min
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 godz. 15 min
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1 Std. 20 Min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Möhren- und Zucchini-Bandnudeln
35 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Frühlingsrollen Italian Style
50 min
Apfelmuffins
40 min
Gefülltes Gemüse
1 Std. 20 Min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 Std.