Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Salz
-
400
g Forellenfilet, frisch, ohne Haut
of 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut - 200 g Erbsen, TK
- 240 g Nudeln, z. B. Penne Rigate (10 Minuten Garzeit)
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, gesalzen, abgespült
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 350 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt (je nach Größe der Tomaten)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen (optional)
- 10 g Zitronensaft (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 λεπτ.
Bandnudeln mit Steinpilzen
1ωρ.
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 λεπτ.
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 λεπτ.
Frühlingsrollen Italian Style
50 λεπτ.
Fruchtnektar
10 min
Gefülltes Gemüse
1 Std. 20 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 λεπτ.
Apfelmuffins
40 λεπτ.
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 Std. 15 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 λεπτ.