Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ EL Petersilienblätter, frisch
- ¼ EL Thymianblätter, frisch
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, gesalzen, weich
- 2 Rindsfiletsteaks (ca. 180–200 g, 3 cm dick)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
of 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1415.5 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Rindsvoressen
1h 50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Glasierte Karotten mit Honig
1h 20min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2hod. 20min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 godz. 45 min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Hamburger mit Coleslaw
40min